27 februari 2024

Ubisoft kondigt nieuwe Rabbids game aan voor Switch

Ubisoft heeft een nieuwe Rabbids game aangekondigd voor de Nintendo Switch. Tot op heden is er echter alleen een Chinese versie bekend. De game is ontwikkeld voor de Chinese markt om de lancering van de console in het land te ondersteunen.

De game wordt ontwikkeld door Ubisoft Chengdu en zal verder worden getoond tijdens ChinaJoy. Zoals te zien in de korte gameplay beelden zal het wederom een Rabbids party game zijn die 4-spelers zal ondersteunen. Er is nog geen informatie bekend omtrent een mogelijke westerse versie.


Het is niet heel vreemd dat deze game een focus legt op de Chineese markt. De Rabbids hebben een TV serie in China die zo goed als op nummer 1 staat in het land. De figuurtjes zijn een icoon en het is dan niet meer dan logisch dat deze een vertaalslag maken naar de Nintendo Switch. De console die binnenkort pas zal worden uitgebracht in het Aziatische land in samenwerking met Tencent.
Wederom een Rabbids titel vanuit Ubisoft maar nog steeds geen nieuwe Rayman game. Geduldig wachten we af op een Rayman 4, want Murfy heeft het beloofd!
Zie jij graag een versie van deze party game in het westen verschijnen, of dit de eerste keer dat je hoort van deze rotzooi makers? In het jaar dat de Switch werd uitgebracht heeft Ubisoft een Mario + Rabbids titel uitgebracht op de console. Je kunt hier onze review lezen van deze titel!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →