Nintendo Switch Online NES games voor augustus 2019

Net als iedere maand voegt Nintendo nieuwe retro titels toe aan hun Nintendo Switch Online NES bibliotheek. Aangezien de meeste klassiekers en memorabele titels al zitten inbegrepen zijn de meeste nieuwkomers niet direct heel erg spannend. Alhoewel deze maand toch een oud pareltje weet te toe te voegen.

Deze maand mogen spelers aan de slag met Vice: Project Doom en Kung-Fu Heroes. Beide games worden 21 augustus toegevoegd aan de groeiende bibliotheek.


Nintendo Switch Online spelers kunnen nu ook aan de slag met een proef versie van Mario Tennis Aces. Je kunt de game nog een aantal dagen spelen en gebruik maken van 33% korting indien je de game besluit te kopen. Deze korting geldt tot 20 augustus. Je kunt nog een aantal dagen de volledige game downloaden en spelen indien je in het bezit bent van een Nintendo Switch Online abonnement.

Ga jij aan de slag met deze twee nieuwe games in de NES bibliotheek, of sla je deze klassiekers over? Welke games hoop jij te zien in september?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation