LEC: Laatste speelweek in de summer split

Komende weekend wordt de beslissing geveld in de LEC. De laatste speelweek van de summer split wordt gespeeld. Er staat nog een hoop op het spel voor de meeste teams. Zo is de positie in de top drie nog niet bepaald, en staan de laatste twee tickets voor de play-offs nog op het spel. Enkel Excel Esports en Misfits Gaming spelen nergens meer voor.

We beginnen het weekend goed in de LEC. De strijd om plek twee staat op het menu: Fnatic tegen Splyce. Winnaar van deze game zal ongeacht hun tweede game bepalen wie in ieder geval in de top twee eindigt. G2 Esports heeft nog één winst nodig om de nummer één plek definitief veilig te stellen. Schalke 04 heeft zo goed als zeker de nummer vier positie. Maar om zeker van hun zaak te zijn moeten ook zij nog één game winnen. Kortom we kunnen nog veel actie verwachten van de teams in de top vier.
Onder de top vier in de LEC kunnen we ook veel actie verwachten. Vier teams zijn nog in de race om zich te plaatsen voor de play-offs. SK Gaming heeft beide winsten nodig en moet dan hopen op een aantal misstappen van de concurrenten. Rogue heeft een iets beter uitgangspositie. Zij hebben slechts één punt achterstand. Een misstap van Vitality of Origen kan ervoor zorgen dat ze bij dubbele winst naar de play-offs kunnen gaan. Vitality en Origen hebben de beste papieren om door te gaan. Zij hebben het nog in eigen hand en zijn bij winst veilig voor de play-offs. Wie van deze vier teams voegen zich bij de al reeds geplaatste teams?

VitalityMisfits Gaming
Excel EsportsSK Gaming
SplyceFnatic
RogueOrigen
G2 EsportsSchalke 04
SplyceMisfits Gaming
OrigenSK Gaming
Schalke 04Vitality
G2 EsportsExcel Esports
FnaticRogue

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation