29 mei 2024

Arkham Knight sequel concept art gelekt

De sequel voor Arkham Knight werd een hele tijd terug afgeblazen door de studio. Toch komt er vandaag concept art en details naar het licht!

Batman Arkham Knight werd in 2015 gemaakt en uitgebracht door Rocksteady Studios. Er was nog geen informatie bekend over ook maar enig toekomstige projecten. Wel waren er uitermate veel geruchten, die allemaal niks brachten. Vannacht kwam er echter een nieuwe leak naar het licht toe getreden. Deze leak is afkomstig van 4chan, wat dan weer niet de meer betrouwbare site is voor leaks. Echter merkte je in de comments toch een rumoerigheid van mensen die denken dat de concept art echt is.
Volgens de poster art zou deze Arkham game een aantal nieuwe characters moeten gaan bevatten. Damian Wayne is hier een voorbeeld van, ook wel de zoon van Bruce Wayne. Maar, de volgende aspecten waren ook nog gezien:

  • Batbike
  • Rundown Gotham
  • Two-Face (as the Judge)
  • Gorilla Grodd
  • Flamingo
  • Black Mask (Female version)
  • Penguin
  • Dick Grayson (Possibly Nightwing)
  • Old Bruce Wayne (retired as Batman)
  • Nemesis System from Middle-Earth

De afbeeldingen voor de Arkham Knight sequel werden op Imgur gelekt, bekijk ze hier beneden!

canceled arkham knight sequel


De leaks hebben het ook over een Suicide Squad game die afgezegd werd voordat deze het licht überhaupt behaalde. Ook was er een pitch voor een Superman game, die nooit geaccepteerd is geworden. De lekker claimt ook dat Rocksteady bezig is een een ‘superhelden creatie-game’, terwijl Warner Bros. bezig is aan een andere Arkham game. Wat het ook word, als er maar iets nieuws en solide komt!
Wat denken jullie dat het allemaal gaat worden? Zijn de leaks nep of vergezocht of zou de game er alsnog uiteindelijk kunnen komen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Catch us on Gamescom next week!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →