4 december 2022

Uplay+ is vanaf vandaag beschikbaar

Ubisoft heeft vandaag hun abonnement Uplay+ beschikbaar gemaakt. De service bevat meer dan 100 bekende Ubisoft games en kost €14,99 per maand. De service kan gratis uitgeprobeerd worden tussen 3 en 30 september.

Op 18 juli maakte Ubisoft enkele details bekend over hun aankomende maandelijkse gameservice Uplay+. Een van deze details was de releasedatum, namelijk 3 september. Vandaag is het eindelijk zover en hebben we de mogelijkheid om gebruik te gaan maken van de gameservice. Uplay+ zal spelers de optie bieden om meer dan 100 bekende Ubisoft games te kunnen spelen. Enkele bekende franchises, die onderdeel zijn van de service, zijn Assassin’s Creed en Far Cry. Maar er zitten ook minder bekende Ubisoft titels bij, zodat iedereen wat kan vinden om te spelen. Voor meer informatie over de service verwijzen wij je door naar de website van Ubisoft en ons eerdere artikel over Uplay+.

Free Trial

Als je na al deze informatie nog steeds niet zeker bent of je het abonnement wilt gaan aanschaffen, biedt Ubisoft een Free Trial aan. Deze Free Trial van Uplay+ zal duren van vandaag tot en met 30 september. Op deze manier heb je ongeveer een maand de tijd om de service uit te proberen. Na de proefperiode is de service ook makkelijk opzegbaar.