29 februari 2024

Modern Warfare gamemode 1 jaar exclusief voor Playstation 4

Vorige avond heeft Playstation een nieuwe State of Play de deur uit gedaan waarbij we de langverwachte releasedatum van The Last of Us Part II eindelijk te weten kregen. Tijdens de State of Play verscheen nog veel meer informatie. Onder andere over Call of Duty Modern Warfare.

Een vrij lange trailer van de nieuwe Call of Duty Modern Warfare geeft spelers een diepere blik op het verhaal in de campaign. In tegenstelling tot Call of Duty Black Ops 4 zal de Call of Duty titel van Infinity Ward wél weer een single player campaign bevatten. Bekijk de trailer hier beneden.

Indien je goed hebt opgelet tijdens State of Play sloot de trailer af met een kleine promotie voor Playstation 4 spelers. Zoals je misschien weet hebben Activision en Sony de handen geschud omtrent de Call of Duty franchise nadat het 10-jarige contract met Microsoft is verlopen. De trend wordt fijn doorgezet want Playstation 4 spelers krijgen maar liefst één jaar lang exclusieve toegang tot de Special Ops Survival Mode. De mode zal op 1 oktober 2020 pas verschijnen voor Xbox One en PC spelers. Zo ongeveer net voordat de nieuwe Call of Duty alweer zal gaan verschijnen.
Special Ops Survival
Afgelopen weekend konden spelers al aan de slag met de Open Beta voor de game. Op 25 oktober 2019 zal de game verschijnen voor Playstation 4, Xbox One en PC. De game zal volledige cross-play ondersteunen. In de beta konden spelers hier al mee aan de slag. Dit betekend dat je met je Xbox One kunt spelen tegen vrienden op Playstation 4, maar ook PC. Ga jij volgende maand aan de slag met Modern Warfare?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →