Modern Warfare gamemode 1 jaar exclusief voor Playstation 4

Vorige avond heeft Playstation een nieuwe State of Play de deur uit gedaan waarbij we de langverwachte releasedatum van The Last of Us Part II eindelijk te weten kregen. Tijdens de State of Play verscheen nog veel meer informatie. Onder andere over Call of Duty Modern Warfare.

Een vrij lange trailer van de nieuwe Call of Duty Modern Warfare geeft spelers een diepere blik op het verhaal in de campaign. In tegenstelling tot Call of Duty Black Ops 4 zal de Call of Duty titel van Infinity Ward wél weer een single player campaign bevatten. Bekijk de trailer hier beneden.

Indien je goed hebt opgelet tijdens State of Play sloot de trailer af met een kleine promotie voor Playstation 4 spelers. Zoals je misschien weet hebben Activision en Sony de handen geschud omtrent de Call of Duty franchise nadat het 10-jarige contract met Microsoft is verlopen. De trend wordt fijn doorgezet want Playstation 4 spelers krijgen maar liefst één jaar lang exclusieve toegang tot de Special Ops Survival Mode. De mode zal op 1 oktober 2020 pas verschijnen voor Xbox One en PC spelers. Zo ongeveer net voordat de nieuwe Call of Duty alweer zal gaan verschijnen.
Special Ops Survival
Afgelopen weekend konden spelers al aan de slag met de Open Beta voor de game. Op 25 oktober 2019 zal de game verschijnen voor Playstation 4, Xbox One en PC. De game zal volledige cross-play ondersteunen. In de beta konden spelers hier al mee aan de slag. Dit betekend dat je met je Xbox One kunt spelen tegen vrienden op Playstation 4, maar ook PC. Ga jij volgende maand aan de slag met Modern Warfare?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation