29 februari 2024

Unboxing: Loot Gaming – All Nighter

Vandaag unboxen we de Loot Gaming crate met als thema All Nighter. De franchises die we weten van deze crate zijn: Fortnite Battle Royale, Katamari Damacy en Animal Crossing.

De achterstallige crates beginnen binnen te komen. Dit is de Loot Gaming crate met thema All Nighter van juni. Laten we maar snel gaan kijken wat erin zit.
We kunnen in een oogopslag bijna de hele crate zien. Duidelijk te zien is een Katamari Damacy Prince figuurtje en een Fortnite figuurtje. In plastic zien we nog een of ander knuffeltje en nog iets.
All Nighter
Het figuurtje van Fortnite is van Frozen Raven. Hier zijn meer dan 100 figuurtjes van te verzamelen. Dit is een Loot Crate Exclusive. Zover als ik weet heeft deze Exclusive een andere skin.
All Nighter
Maar eens gaan kijken wat het Katamari Damacy Prince figuurtje is. Ken het zelf helemaal niet. De uitsteeksels van dit figuurtje zijn magnetisch en kun je bijvoorbeeld paperclips aanhangen.
All Nighter
Na het openen van de knuffel heb ik nog steeds geen idee wat het is. Deze was ook niet gepland in deze crate en staat dan ook niet op de cheat sheet. Er staat Microsoft Studios op het label. Mocht iemand weten bij welke game deze pluche dildo behoort dan hoor ik dat graag hieronder in de comments.
All Nighter
Wat we net niet konden zien in het begin blijkt een Animal Crossing drinkbeker te zien.
All Nighter
Na alles uit de crate gehaald te hebben komt er nog reclame/artwork van Earthbreak tevoorschijn.
Loot Gaming
En natuurlijk is er ook nog een pin.
Loot Gaming
De poster is dit keer van Katamari Damacy.
Katamari Damacy
Wat moet ik over deze All Nighter crate zeggen? De pin is mooi en voor de rest is het wel een teleurstelling. Achja, op naar de volgende.
Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.
Bekijk meer Loot Crate unboxing artikelen op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal