15 april 2024

Death Stranding is vanaf vandaag klaar voor productie

Death Stranding heeft het laatste punt in de productie bereikt. Dit betekent dat de game klaar is om geproduceerd en verscheept te worden. Dit wordt in de industrie beschreven met de aanduiding dat een game goud is gegaan. Dit bevestigt Hideo Kojima op zijn Twitter account.

Op de E3 van 2016 werden we allemaal verrast toen Hideo Kojima het podium op liep tijdens de persconferentie van PlayStation. Tijdens de persconferentie kondigde Kojima zijn nieuwe project aan, genaamd Death Stranding, met een eerste trailer. De trailer was erg vaag en fans begonnen meteen te speculeren over het verhaal. We komen op dit moment steeds dichter bij de releasedatum van de game en we zijn nog steeds niet heel veel wijzer geworden. Er is meer bekend geworden over het verhaal, over gameplay elementen en over de moeilijkheidsgraad, maar wat er precies gaat gebeuren is nog erg spannend.

Game has gone gold

Vandaag maakt Hideo Kojima op zijn Twitter account bekend dat we een stapje dichter bij de release van Death Stranding zijn. De game is namelijk goud gegaan wat betekent dat de game afgerond is en klaar om geproduceerd te worden. Dit nieuws betekent jammer genoeg niet dat de game eerder dan verwacht beschikbaar zal zijn. We moeten nog steeds wachten op de releasedatum van 8 november. Het nieuws geeft ons wel de zekerheid dat de game daadwerkelijk op deze datum speelbaar zal zijn. Over iets meer dan een maand kunnen we dus het mysterie van Death Stranding gaan ontrafelen.


Death Stranding zal op 8 november gereleased worden op de PlayStation 4.