20 februari 2024

Overuren draaien op je Nintendo Switch deze week!

Het is #broketober! Deze maand zien we een aantal sterke titels verschijnen waarvan een aantal op Nintendo’s hybride console! Deze week verschijnen er maar liefst drie blockbuster titels voor de Nintendo Switch. Een van deze titels is afkomstig van dezelfde makers als de Pokémon games!

Blizzard en CD Projekt Red trappen deze week af met Overwatch Legendary Edition voor Nintendo Switch en The Witcher 3. Of moeten we zeggen, The Switcher? Het is een wonder boven wonder want de volledige game staat op een cartridge. Het betreft zelfs de Complete Edition. Dit betekend dat alle DLC er bij zitten en je niets van het verhaal hoeft te missen. Het is daarmee een geweldige week voor Nintendo gamers want ook Blizzard’s competitieve Hero-Shooter Overwatch verschijnt deze week voor Nintendo Switch. Indien je het spektakel de afgelopen jaren hebt gemist kan je vanaf 15 oktober aan de slag met de game. Let wel op dat de game grotendeels online gespeeld wordt. Je hebt hier een internetverbinding voor nodig en een actief Nintendo Switch Online abonnement. Misschien niet de meest geschikte game voor op reis, maar het kán natuurlijk wel.
Gamefreak, bekend van niets minder dan de razend populaire Pokémon RPG games voor de Nintendo handheld consoles heeft ook verrassing achter de hand deze week. Little Town Hero verschijnt op 16 november exclusief voor Nintendo Switch met de gewende Gamefreak game-elementen. Turn-based combat, kleurrijke visuals en een hoop strategische pasjes.

Met welke van de titels ga jij deze week al aan de slag? Ga je vanaf 15 oktober aan de slag met The Witcher 3 of Overwatch? Of ga je 16 oktober aan de slag met Little Town Hero? Of misschien alle drie? Later deze maand verschijnen nog een aantal sterke titels!
Modern Warfare, The Outer Worlds en MediEvil verschijnen op 25 oktober. Luigi’s Mansion 3 verschijnt op 31 oktober. Enkel Luigi’s Mansion 3 zal later in oktober naar de Switch komen. The Outer Worlds krijgt later een Switch versie.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →