Pokémon GO Trainers opgelet. Halloween komt eraan

Alle trainers opgelet. Oktober is hier, wat betekent dat het bijna tijd is om dingen een beetje griezeliger te maken.

Niantic begint vanaf 17 oktober met het hosten van halloween in-game evenementen.

Vanaf donderdag 17 oktober om 22:00:

  • Red meer Shadow Pokémon van Team GO Rocket: Wees klaar om de volgende Pokémon van Team GO Rocket Grunts te redden bij PokéStops bij jou in de buurt: Weedle, Kakuna, Beedrill, Electabuzz, Magmar, Lapras, Mareep, Seedot, Nuzleaf, Sableye, Trapinch, Cacnea, Shuppet en Duskull.
  • Spannende kleding in de Style Shop: Verkleed je met deze nieuwe avatar items, waaronder een Zubat tas, een Pikachu onesie, een Cubone pet, een Litwick pet en een Mimikyu tas.
  • Een Spooky Shiny Pokémon debuteert: Als je geluk hebt, kun je Shiny Yamask tegenkomen.

Van donderdag 17 oktober 22:00 tot vrijdag 1 november 22:00.

  • Er verschijnen meer Ghost en Dark type Pokémon in het wild, in Eggs en in raids: Gastly, Murkrow en meer zullen verschijnen. En Yamask, de Spirit Pokémon gaat zijn Halleween debuut maken.
  • Pokémon met griezelig schattige Halloween kostuums verschijnen in raids en in het wild:  Sommige Pokémon hebben dit jaar kostuums aangetrokken om Halloween te vieren. Kijk uit naar Bulbasaur met Shedinja kostuums, Charmander met Cubone kostuums en Squirtle met Yamask kostuums tijdens raids. Tevens in het wild kun je uitkijken naar Pikachu in Mimikyu kostuums. Als je geluk hebt, kun je deze Pokémon zelfs tegenkomen als Shiny Pokémon.
  • De Pitch-Black Pokémon maakt zijn onheilspellende debuut in Pokémon GO. Darkrai zal verschijnen in vijf sterren raids.
  • Angstaanjagende en leuke Field Research taken: Deze zullen gedurende een beperkte tijd tijdens dit evenement beschikbaar zijn.
  • Je hebt een spookachtig bericht ontvangen: Bekijk je speciale onderzoek wanneer het Halloween evenement begint en je kunt geconfronteerd worden met een verboden Pokémon.

Halloween bonussen

Catch Candy x 2
Hatch Candy x 2
Transfer Candy x 2
Bekijk meer over Pokémon en ander game nieuws op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation