20 februari 2024

Lady and the Tramp heeft een nieuwe trailer

Disney heeft een nieuwe trailer van de aankomende film Lady and the Tramp op YouTube geplaatst. De film is een realistische remake van het origineel uit 1955. De film zal vanaf 12 november te zien zijn op de streamingdienst Disney+

Disney is het afgelopen jaar volop bezig met het uitbrengen van realistische remakes van hun klassieke films. In dit jaar konden we al genieten van Dumbo, Aladdin en The Lion King en hier komt binnenkort nog een film bij. Disney is namelijk met de remake van Lady and the Tramp (of in het Nederlands: Lady en de Vagebond) bezig. De originele film is in 1955 door Disney uitgebracht en zal nu in een realistisch jasje gehangen worden. In september kregen we de eerste trailer van de film te zien en nu voegt Disney hier een tweede trailer aan toe. In de tweede trailer zien we een korte uitleg van het verhaal en de eerste beelden van de bekende spaghetti scène.

Disney+

De remake van Lady and the Tramp zal op 12 november uitgebracht worden door Disney. Zij doen dit echter op een andere manier dan normaal. De film komt namelijk niet in de bioscoop uit of in ieder geval niet alleen in de bioscoop. De film zal namelijk te streamen zijn vanaf 12 november via Disney+. Het is een releasedatum die we eigenlijk wel hadden kunnen verwachten. Het is namelijk dezelfde dag als de releasedatum van Disney+ wereldwijd. Dit betekent voor Nederlandse gebruikers dat zij Lady and the Tramp niet kunnen kijken als onderdeel van hun gratis trial. Het zal de eerste film zijn waarvoor je moet gaan betalen om hem te kunnen zien. De free trial van Disney+ stopt namelijk op de officiële releasedatum van 12 november. Er staat echter wel veel ander materiaal op de streamingdienst op dit moment. Dus als je nog geen free trial hebt, kun je deze aanvragen op de website van Disney+.