19 mei 2024

Update: Fortnite Chapter 2 is nu speelbaar!

Fortnite Chapter 2 is eindelijk hier! De Battle Royale game is tijdelijk offline gehaald voor de lancering van dit nieuwe hoofdstuk voor de game. De servers zijn nu weer online en iedereen kan genieten van de nieuwste content!

De vorige update die wij gaven liet nog veel te wensen, zoals een game die werkt, nu is het zover! Epic Games’ patch notes laten weten dat er een nieuw eiland is om te spelen met meer dan 13 nieuwe locaties. Water is een groot deel van de map en er zijn nieuwe voertuigen toegevoegd die het varen op water makkelijker maken. En, je kunt vissen! Je kan nu ook je teammaten op je rug dragen als ze down zijn of volledig herstellen met een zogenoemde Bandage Bazooka.

Buiten de nieuwe map en features is er ook een nieuwe Battle Pass voor Fortnite Chapter 2: Season 1. In deze pas zitten nieuwe skins, emotes, wapen skins en nog veel meer waaronder XP boosts en medailles! Ook is het level-systeem opnieuw uitgevonden met nieuwe mogelijkheden en manieren van levelen. Ook zijn er nieuwe uitdagingen voor de huidige battle pass. Maar, het belangrijkste voor velen is dat de game weer te spelen is, je kan de nieuwe update NU nog downloaden en direct starten met dit nieuwe hoofdstuk!
Wat vind jij van de nieuwe chapter uit Fortnite? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jullie reacties. 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →