25 mei 2024

Pokémon Sword en Shield informatie op komst!

Het zijn nog maar enkele weken wachten tot we eindelijk aan de slag mogen gaan met de nieuwe Pokémon titels. Pokémon Sword en Pokémon Shield verschijnen beide op 15 november exclusief voor de Nintendo Switch. Op 16 oktober gaat Gamefreak nieuwe informatie onthullen.

Steeds worden we iets wijzer omtrent de nieuwe Pokémon generatie. De Galar regio neemt veel nieuws met zich mee. Waaronder Galarian vormen, Gigantamaxen, Raids, een grote Wild Area en nog veel meer. Niet alles ziet er rooskleurig uit, want we missen een groot aantal Pokémon in aanstaande Switch titel. Gelukkig is er alsnog genoeg om naar uit te kijken. Daarbij weten we nog lang niet alles wat Galar ons gaat bieden vanaf volgende maand. Vandaar dat we wekelijks nog steeds nieuwe informatie ontvangen. Morgen is het wederom zo ver!
Om 15:00 lokale tijd zal de nieuwe informatie gedeeld worden.


Nu blijft alleen nog maar de vraag wat voor soort informatie we mogen verwachten. Zo’n kleine maand vóór de officiële release datum. Zien we meer van de Galar regio? Krijgen we eindelijk meer te zien van de starter evoluties of zijn er nóg meer gameplay elementen die nog niet eerder getoond zijn geworden? We zullen nog een klein dagje moeten wachten tot we meer weten. Zet voor nu je wekker maar alvast zodat je niets mist van de nieuwste onthulling morgen om 15:00!
Eerder in juni zijn wij al even hands-on gegaan met Sword en Shield en hebben onder andere gevochten in een gym! Lees hier alles over onze eerste ervaring met de Galar regio!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →