Destiny 2 Powerlevel Guide: van 750 naar 960!

Destiny 2 is onlangs Free-To-Play gegaan voor het grootste gedeelte van de game. Enkel missies uit Forsaken zijn vergrendeld indien je New Light speelt. Daarnaast is er een nieuwe uitbreiding verschenen die de maan terug brengt naar Destiny! Maar, wat moet je nou doen om je Guardian sterker te maken?

Of je nu een gloednieuwe speler bent, of Forsaken al van binnen en buiten hebt gespeeld, brengt New Light een aantal veranderingen met zich mee. Levels zijn uit het spel gehaald en iedere speler die nu begint start standaard met een Powerlevel van 750. Dit level is hoog genoeg om direct de actie in te duiken en aan de slag te gaan met de meeste content. Uiteraard wil je jezelf sterker maken, maar hoe doe je dat precies? Voor nieuwe spelers kan het misschien wat verwarrend zijn, dus wij leggen het je even uit!
Er zijn een aantal stadiums waar je doorheen dient te lopen tijdens het opkrikken van je Powerlevel. Zo kan je het levelen verdelen in de volgende drie verschillende stadiums:

  • Van 750 naar 900
  • 900 naar 950
  • 950+

Let op: In deze guide laten we de passieve power bonus van de artefact achterwegen. Deze artefact geeft je extra powerlevels waardoor je misschien eerder op powerlevel 950 bent, maar is gear level bijvoorbeeld nog steeds maar 945.
Eris

Op naar de 900!

Dit is de makkelijkste stap van de drie. Je verwacht het misschien al, maar we beginnen makkelijk! Letterlijk van alle beschikbare activiteiten in Destiny 2 zal je nieuwe uitrusting krijgen die beter is dan de uitrusting die je aan hebt. Story missions, willekeurige drops van vijanden, Crucible, Gambit, Strikes, Patrols, Lost Sectors, Adventures en Public Events belonen je allemaal met nieuwe gear die geleidelijk blijft stijgen tot je powerlevel 900 bereikt.
Je kunt tijdens het werken naar 900 het beste de verhaalmissies uit de weg werken, aangezien deze je vanaf een later punt geen betere uitrusting meer geven. Ben je dus een verse speler en heb je toevallig Shadowkeep aangeschaft? Speel dan het verhaal alvast door zodat je die in ieder geval al hebt afgevinkt.
Destiny 2 shadowkeep

Iets lastiger vanaf hier! Op naar 950!

Het is wat beter geregeld dan Vanilla Destiny 1, maar nog steeds erg lastig. Het stijgen van Powerlevel 900 tot 950 gebeurt door het vinden van krachtige gear door het voltooien van wekelijkse opdrachten. Zodra je Powerlevel 900 bereikt zal je wekelijkse uitdagingen vrijspelen die je belonen met nieuwe gear die steeds tot 3 puntjes hoger zijn dan je huidige uitrusting. De wekelijkse opdrachten bestaan onder andere uit:

  • Drie rondes Gambit (Prime) spelen;
  • Speel drie strikes met een subclass die hetzelfde is als de huidige element burn (Void, Solar, Arc);
  • Voltooi de Nightfall vijf keer;
  • Speel een aantal rondes in de Crucible;
  • Voltooi bounties van verschillende vendors;
  • Speel samen met je clan in een raid, Crucible, Strikes of Gambit.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een Prime Engram te vinden. Deze kunnen worden gedropt door vijanden, maar kunnen ook beloningen zijn van de Crucible, Strike of Gambit. Net als de Powerfull Gear zal deze Prime Engram een stuk uitrusting bevatten die zo’n 3 levels hoger is dan je huidige powerlevel. Je moet deze engram wel eerst naar de Cryptarch brengen. De Engram wordt bij de drop al voorzien van een level, je kunt ze dus niet opsparen om op een hoger level in te leveren, dan zijn ze nutteloos. Indien je ze krijgt, breng ze zo snel mogelijk langs de cryptarch!
Destiny 2 enrgam

950+, zweten!

Indien je de voorgaande stap al hebt doorlopen begint het echte werk. Vanaf hier duurt het enorm lang om 960 te bereiken. Vanaf dit moment zijn alle Prime Engrams en Powerfull Gear drops ook nutteloos. Deze gaan niet hoger dan 950. Vanaf dit moment moet je het hebben van de Pinnacle Gear drops. Deze krijg je onder andere van de raid of van de Nightfall indien je deze voltooid met minimaal 100.000 punten. Hierdoor moet je de Nightfall Strike met de moeilijkheidsgraad op 920 spelen en ALLE vijanden dood schieten binnen de tijd. Op 950 moeilijkheid hoef je niet alles te vermoorden, maar moet je wel opschieten om de Strike op tijd af te ronden. De Pinnacle drops zijn steeds maar één level hoger dan je huidige uitrusting.
Zodra je 960 hebt bereikt heb je de huidige Powercap bereikt voor je gear. Op dit moment kan je alleen nog in powerlevel stijgen door middel van je artefact te levelen. Powerlevel 980 is op dit moment het hoogst.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation