14 april 2024

Persona 5 Scramble krijgt release datum in nieuwe trailer

Atlus brengt de spotlight wederom op de Persona serie! Er zou namelijk een action RPG komen van het vijfde deel en het lijkt erop dat deze eerder komt dan de meesten zouden verwachten, namelijk: 20 februari 2020!

Persona 5 Scramble, zoals de game zal heten, is een splinternieuw actie rollenspel afkomstig van Atlus, de makers van onder andere de Persona serie. Scramble komt onder de bijnaam Phantom Strikers en zal op 20-2-2020 verschijnen, best een coole datum! Maar, helaas is tot nog toe alleen bekend dat de game op dat moment verschijnt in Japan. Dit kan dus inhouden dat de game nog een Westerse aankondiging krijgt met een mogelijk andere datum, maar dit hoeft niet.

The Phantom Strikers komt niet alleen naar de Playstation 4, maar ook naar de Nintendo Switch. Maar deze action RPG is niet het enige dat Atlus in petto heeft. Op 31 oktober komt Persona 5 Royal uit, met nieuwe personages, story elementen en meer! Royal komt helaas pas in Q2 2020 naar het Westen, ergens rond juni of april 2020.
Laat ons weten wat jij van bovenstaande trailer vind en van de Persona 5 Royal game! Wij zijn benieuwd naar jullie mening! Wanneer een Westerse release datum voor Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, kan je dat uiteraard bij ons teruglezen. Trouwens, check ook direct onze persona 5 review, wij vonden de game geweldig!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →