23 april 2024

Need for Speed Heat krijgt officiële launchtrailer

Volgende  week komt er dan eindelijk weer een nieuwe Need for Speed uit. Need for Speed Heat maakt op 8 november zijn opwachting. En voor die tijd worden we alweer lekker gemaakt met de officiële launchtrailer voor de game. In de launch trailer zien we de vijf creaties van de winnaars die meededen aan de NFS Heat Studio Showcase-wedstrijd. Tijdens ons bezoek aan Gamescom hebben we voor jullie onze eerste impressie van de game op gedaan.

Want sinds de E3 konden we al lichtelijk aan de slag met Need for Speed Heat. Tijdens de E3 werd er een app voor je telefoon uitgebracht waarin je alvast je eigen auto kon maken. Die app NFS Heat Studio werd vervolgens gebruikt om een kleine wedstrijd te houden. De vijf winnaars zouden hun creaties terug zien in de bovenstaande trailer. Er werden meer dan 2 miljoen unieke ontwerpen gemaakt in de NFS Heat Studio app. Inmiddels gaat het zo ver dat meer dan 100,00 fans die een aangepaste auto hebben gemaakt, ook geselecteerd zijn voor hun eigen versie van de trailer. Een speciale trailer waarin hun eigen auto de rol overneemt van de heldenauto.
Beroemdheden als de Franse Montana, A$AP Ferg, Pierre-Emerick Aubameyang en partners bij Aston Martin, BMW, Mercedes, Porsche, Polestar en Honda deden ook mee, dus houdt hun kanalen in de gaten om hun unieke auto’s te zien. Need for Speed Heat stuurt spelers naar Palm City, een gloednieuwe open wereld waar straatracers strijden in gesanctioneerde evenementen om overdag ‘Bank’ te verdienen en ’s nachts risico’s nemen om ‘Rep’ op te bouwen in ondergrondse races. Need for Speed Heat komt op 8 november naar Xbox One, PlayStation 4 en PC en biedt spelers de mogelijkheid om een rooster van meer dan 120 auto’s aan te passen en te upgraden, waaronder het videogamedebuut van de hybride-elektrische prestatieauto Polestar 1.
Heb je zelf een auto weten te ontwerpen in de NFS Heat Studio app? En ben je een van de ruim 100.000 die een eigen trailer heeft gekregen? Post hem dan hieronder in de reacties.