Call of Duty Modern Warfare update 1.07 pakt claymores aan

Call of Duty Modern Warfare is nog geen 2 weken uit en we krijgen al nieuws over gratis nieuwe content. Vandaag is namelijk update 1.07 uitgekomen en deze voegt 2 nieuwe maps aan de game toe en de gamemode Hardpoint. Daarnaast worden ook de claymores in de update generfd.

Call of Duty Modern Warfare is nu bijna 2 weken uit en de reacties op de game zijn gemixt. Over het algemeen wordt de game positief gereviewed door de critics, maar de users zijn wat minder blij met de ervaring. Een van de grootste oorzaken van het ontevreden gevoel zijn de claymores. De uitgevers van Modern Warfare hebben er daarom ook voor gekozen om de claymores aan te pakken in update 1.07, die vandaag is uitgekomen. De update zorgt er namelijk voor dat claymores niet meer dodelijk zijn als je zo kapot schiet op 100% hp. Daarnaast is de blast radius van de bommen verkleind. Het is nu de vraag of deze verandering de users meer tevreden gaat stellen.

Gratis content

De claymore nerf is niet de enige manier hoe Activision en Infinity Ward hun spelers proberen tevreden te stellen. Er wordt vandaag namelijk ook nieuwe content toegevoegd aan de game. Deze gratis content bevat 2 nieuwe maps en de gamemode Hardpoint. De eerste nieuwe map is een multiplayer map en die heet Shoot House. De tweede nieuwe map kan in de ground war gamemode gespeeld worden en heet Krovnik Farmland. Hardpoint is natuurlijk een bekende voor de veteranen van Call of Duty. De gamemode was namelijk al onderdeel van 5 eerdere delen van de game franchise. Het doel van de gamemode is om een punt op de map vast te houden en te verdedigen. Je verdient punten als team als je op het punt kunt blijven staan.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation