20 februari 2024

La Casa de Papel komt naar Rainbow Six Siege

De welbekende Spaanse Netfix serie met El Professor komt naar Rainbow Six Siege. Indien je nog niet genoeg hebt gekregen van La Casa de Papel, speel je gratis het tijdelijke evenement in Rainbow Six van 20 tot en 25 november.

Van 21 tot 25 november is Rainbow Six Siege zelfs volledig gratis speelbaar, iedereen kan dus mee snoepen van het geniale plan, bedacht door de professor. Besluit je de game aan te schaffen tijdens het evenement, dan kan je dat doen tot 70% korting, afhankelijk van platform en versie.
De tijdelijke La Casa de Papel gamemode speelt zich af op de map Bank en is gebaseerd op de beruchte hostage-spelmodus. De gijzelaar is in deze mode uiteraard, voorzien van een rood overal en het Dali masker, bekend uit de serie. Spelers kunnen dit masker ook vrijspelen voor Vigil en Hibana. Voor deze twee operators wordt er een nieuwe outfit toegevoegd aan de game, gebaseerd op de outfit in de serie. Is Hibana dan Tokio?
La casa de papel vigil
In totaal zijn er acht nieuwe unieke items verkrijgbaar tijdens het La Casa de Papel evenement. Spelers kunnen de bundel verkrijgen met 1680 R6 Credits. Onder andere uniformen, maskers, wapenskins, charsm en hoofddeksels zijn onderdeel van deze acht nieuwe items.
Meer informatie over het tijdelijke Rainbow Six Siege evenement? Check dan de officiële website van het evenement. Op 20 november gaat de overval van start, op vanaf 21 november kan iedereen gratis mee roven. Het evenement concludeert op 25 november.
Heb jij het nieuwste seizoen van de Spaanse bankroof serie al gezien op Netflix? Kan jij net als ons niet wachten tot het weer verder gaat? Wij nemen dit weekend even de touwtjes zelf in handen om de momenten uit de serie na te bootsen in Siege!
Rainbow Six Siege is al enige jaren speelbaar op Playstation 4, Xbox One en PC. De game is ook onderdeel van Uplay+, Ubisoft’s abonnementendienst voor games op PC.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →