27 februari 2024

Narcos: Rise of the Cartels is nu uit

Narcos: Rise of the Cartels is een nieuw origineel spel gebaseerd op de hit Netflix serie Narcos.

Curve Digital en Kuju kondigden met trots aan dat Narcos: Rise of the Cartels, een brute en tactische turn-based game gebaseerd op Narcos, de meermaals bekroonde Netflix serie van Gaumont, nu beschikbaar is voor de PlayStation 4 en PC. Eigenaren van de Nintendo Switch krijgen de mogelijkheid om hun kant te kiezen op 21 november. Waarbij Xbox One op 22 november de oorlog ingaat.

Bekijk hier de Launch Trailer:

Narcos: Rise of the Cartels combineert turn-based tactische strategie met brute realtime gevechten. Zo volgt de game het eerste seizoen van de bekroonde tv serie via twee verschillende campagnes. Deze campagnes bieden enorm verschillende perspectieven op de beruchte drugsoorlog in de jaren 80. Ga jij helpen bij het opbouwen van het snel uitbreidende drugsimperium van het Medellin kartel onder de waakzame blik van El Patrón? Of ga je met alles wat je hebt tegen hen vechten naast Agent Murphy als DEA?
Elke campagne heeft zijn eigen iconische locaties rechtstreeks uit de show. Van de ondoordringbare zonovergoten jungles van Colombia tot de vochtige straten van Medellin zelf. Herkenbare personages uit de serie staan ​​voor je klaar en hebben elk hun eigen unieke voordelen om het tij in de strijd te keren.
Turn-based gameplay is snel, brutaal en bevredigend, maar net als de show zelf hebben acties in Narcos blijvende gevolgen. Als je tijdens de strijd een lid van je team verliest, zijn ze voorgoed verdwenen. Door één eenheid per beurt te verplaatsen, moeten spelers snel handelen en hun tactiek wijzigen om de controle over het slagveld te behouden.
In Narcos: Rise of the Cartels zijn er geen juiste keuzes. Word lid van het kartel en zie je rijk uitbreiden of vecht met de DEA om de verspreiding van terreur stoppen. Hoe dan ook, er zijn onderweg moeilijke keuzes.
Bekijk meer game nieuws op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal