28 mei 2024

Eerste Borderlands 3 add-on verschijnt in december

De eerste campaign add-on voor Borderlands 3 is onthuld en laat zich zien in een eerste trailer. De content uitbreiding zal nog vóór de kerstdagen verschijnen. 19 december mogen Vault Hunters aan de slag met een nieuw deel in het verhaal in de derde genoemde deel van de looter shooter.

Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot zal spelers meenemen naar een nieuw gebied in de ruimte. Je ziet de levensstijl van de beruchte Handsome Jack terug in dit gebied, dus dit beloofd veel goeds. Ben je nog niet klaar met het verhaal? Geeft niets. Spelers moeten minimaal level 13 zijn om aan de slag te gaan met de content uitbreiding. Het nieuwe gebied schaalt ook fijn mee omhoog indien je al een hoger level hebt. Ook loot voor jou dus! Je moet wél Sanctuary III hebben vrijgespeeld. Dat is de thuisbasis die je ontgrendeld aan het einde van de proloog. Dit mag je zoal aan verwachten van de eerste nieuw uitbreiding:

  • Ontdek een volledig nieuw gebied in de ruimte, vol met unieke plekken waarin de levensstijl van Handsome Jack goed terug te zien is;
  • Neem deel aan Moxxi’s crew vol met excentrieke personages en vecht mee in een ultieme overval op het casino, verdeeld over meerdere spectaculaire missies;
  • Ontdek verborgen geheimen en bizarre gebeurtenissen in The Handsome Jackpot via nieuwe side missies en Crew Challenges;
  • Pak een vleugje van Pandora’s verleden mee wanneer je het gevecht aangaat met de Hyperion-troepen die Handsome Jack overleefd hebben, inclusief nooit eerder geziene vijanden en immens grote eindbazen;
  • Maak je Vault Hunter’s loadout nog beter met volledig nieuwe Legendary weapons en uitrustingen;
  • Vergroot je collectie met cosmetische voorwerpen, nieuwe Vault Hunter-hoofden en skins, sieraden voor op je wapen, een ECHO Device skin en nieuwe emotes.

De DLC maakt deel uit van de Season Pass of de Super Deluxe Edition van Borderlands 3. Dit is de eerste DLC van de vier geplande DLC in deze Season Pass.
Moxxi's Heist

Gratis content!

Indien je nu al aan de slag wilt gaan met nieuwe content is er goed nieuws! Takedown at the Maliwan Blacksite is nu beschikbaar in de game. Deze raid-stijl uitdaging is gemaakt voor teams van 4 spelers die het maximale level hebben bereikt.
Maliwan Takedown borderlands 3
De Mayhem modus is ook voorzien van een update met Mayhem 4. Deze nieuwe versie verwijdert alle sancties, maar geeft jou een willekeurige bonus en de vijand een willekeurige bonus. Mayhem 4 voegt ook nieuwe exclusieve legendarische uitrusting toe die je enkel kunt verdienen in deze modus. Duik jij terug in Borderlands 3 met deze nieuwe content?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →