23 april 2024

Netflix nieuws: The Witcher en La Casa de Papel

Netflix heeft in de afgelopen dagen nieuws en content gedropt over The Witcher serie en La Casa de Papel. The Witcher serie heeft 3 nieuwe video’s gekregen waarin de personages kort uitgelegd worden. La Casa de Papel seizoen 4 heeft een releasedatum gekregen in een nieuwe video.

Het duurt nog maar 10 dagen voordat Netflix een nieuwe serie uitbrengt over The Witcher. In de serie volgen we het verhaal van Geralt of Rivia, Yennefer of Vengerberg en Princess Cirilla. Om ons een beetje in de stemming te brengen voor de serie heeft Netflix 3 video’s op Youtube geplaatst. In de video’s krijgen we het achtergrondverhaal van de 3 hoofdpersonages te zien. De video’s kunnen hieronder bekeken worden:

Op 20 december kan The Witcher serie gestreamd worden. Het eerste seizoen van de serie is nog niet beschikbaar, maar er is al wel bekendgemaakt dat er een tweede seizoen gaat volgen. Wanneer dit zal zijn is nog onbekend. De makers van de serie hebben al aangegeven dat zij eventueel wel 7 seizoenen zouden willen gaan maken. Voor meer informatie hierover verwijzen we je door naar een van onze eerdere artikelen.

La Casa de Papel

Het nieuws over The Witcher serie is niet het enige dat Netflix deze week naar buiten brengt. Er is namelijk nog een belangrijk nieuwtje naar boven gekomen. Twee dagen geleden is namelijk de releasedatum van het vierde seizoen van La Casa de Papel bekendgemaakt. De bekendmaking is gedaan via een Tweet. Het vierde seizoen kan vanaf 3 april gestreamd worden. De tweet bevat ook een korte video, maar deze maakt ons niet veel wijzer over het nieuwe seizoen. Het enige wat duidelijk wordt gemaakt is dat het seizoen vol zal zitten met chaos.


The Witcher serie is vanaf 20 december te zien op Netflix en het vierde seizoen van La Casa de Papel vanaf 3 april.