1 maart 2024

Untitled Goos Game waggelt naar Playstation 4

Tijden’s Sony’s State of Play worden alle wensen van de spelers in vervulling gebracht. Verwachte titels passeren de revue, en zo ook Untitled Goose Game van House House. Vanaf 17 december HONK je ook mee op Playstation.

Afgelopen september verscheen Untitled Goose Game voor PC en Nintendo Switch. Het was een ongekende hit en niemand weet eigenlijk waarom. Je speelt als een gans en je enige doel is om onrust te stoken in de buurt. Alsof je ‘missie’ nog niet genoeg is blaak je er met een specifieke knop op je controller ook nog flink op los. HONK!

Indien je nog niet helemaal bekend bent met deze ietwat vreemde game, vat bovenstaande trailer het al goed samen. Het bevat een beetje de doofstomme humor uit filmpjes uit de voorgaande eeuw gecombineerd met lachwekkende opdrachten die je als gans dient uit te voeren.
State of Play gemist? Er zijn een handjevol nieuwe aankondigingen gedaan waaronder HONK, maar ook de releasedatum van Resident Evil 3, een nieuwe Kingdom Hearts 3 DLC, de releasedatum van Dreams, gameplay beelden van Platinum Games’ Baylon’s Fall en meer! Ook kregen we een kleine glimps te zien van Ghost of Tsushima. De volledige trailer zal aanstaande donderdag tijdens de Game Awards te zien zijn. Bekijk hier de hele State of Play aflevering terug:

Untitled Goose Game verschijnt 17 december in de Playstation Store voor Playstation 4 systemen. Ga jij zorgen voor de nodige onrust?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →