20 februari 2024

Kijk vanavond naar de Nintendo Indie World Showcase

Nintendo heeft een nieuwe Indie World Showcase gepland staan voor vandaag nog. Om 19:00 kan jij de showcase bekijken via Twitch of YouTube.  Deze 20 minuten show zal nieuwe Indie titels introduceren en een vooruitblik geven op volgend jaar.

Na de Playstation State of Play om 15:00 kan jij blijven zitten, want vanaf 19:00 is er 20 minuten aan nieuwe Indie content te zien vanuit Nintendo. Al deze games gaan komend jaar uitkomen voor de Nintendo Switch. Nintendo is meestal ook niet te beroerd om een paar surprise drops te geven, games die vandaag of deze maand nog uit gaan komen, maar die niet eerder bekendgemaakt werden. De vorige Indie World Showcase vond plaats rondom Gamescom 2019 en introduceerde onder andere Superhot voor de Nintendo Switch.

Games als Cadence of Hyrule werden ook in dit soort shows aangekondigd en die titel is nu zelfs op te stemmen in the Game Awards 2019. Deze awards worden uitgereikt op de nacht van 12 op 13 december 2019. Andere games als Death Stranding, Super Smash Bros en Sekiro: Shadows Die Twice zijn ook in deze stembussen beschikbaar. Heb je nog niet gestemd? Dat kan hier!
Op welke games hoop jij in de Nintendo Switch Indie World Showcase? En op welke mogelijke Game of the Year heb jij gestemd? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →