Godfall aangekondigd voor Playstation 5 & Epic Games

Gearbox komt met één van de eerste Playstation 5 titels genaamd Godfall. Over de game is nog weinig bekend, maar we hebben wel een trailer, speciaal voor jou!

Over Godfall is vrij weinig bekend, de game komt holiday 2020 uit, rond de tijd dat waarschijnlijk de Playstation 5 zal lanceren. Een mogelijke holiday bundel? Godfall wordt een 3rd person looter slasher die jij alleen of in co-op kan gaan spelen! Deze story/PvE gedreven game komt vanuit Gearbox, bekend van onder andere Borderlands. Geoff Keighley zei direct na de trailer dat dit een Playstation 5 titel zal gaan worden. Daarnaast stond in de game omschrijving dat de game ook op de Epic Games Store zal verschijnen. Wij zijn benieuwd en daarom kan jij hier beneden de trailer bekijken.

Je kan bij ons uiteraard meer informatie over Godfall lezen, zodra er meer informatie bekendgemaakt gaat worden. Gezien dit pas volgend jaar gaat zijn, kan je wel de Xbox Series X aankondiging alvast lezen, die samen met Hellblade II een trailer kreeg tijdens The Game Awards 2019. Ook komt er een nieuwe Control DLC en nog veel meer!
Laat ons weten wat jij vind van alle aankondiging tot dusver. Wat vind jij van de extreme look van Godfall, spreekt het je aan? Laat het ons weten in de comments!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation