Playstation Plus games voor april 2020

Maart is voorbij, maar helaas moeten we nog een aantal dagen wachten tot we aan de slag mogen met de Playstation Plus games voor april 2020. Een sterke line-up in april, met zelf één van de beste Playstation 4 titels, als je het mij vraagt.

7 april worden de nieuwe titels toegevoegd aan de Playstation Plus line-up. Deze kan je vervolgens de gehele maand toevoegen aan je bibliotheek en vervolgens downloaden wanneer je de game wilt spelen. Tenminste, zolang je lid bent van Playstation Plus. In april krijgen we toegang tot de volgende Playstation 4 games:


Let op, want de games van maart zijn na 7 april niet meer kosteloos toe te voegen aan je bibliotheek. De volgende games verdwijnen uit de Playstation Plus line-up in april:

Met welke game ga jij aan de slag vanaf volgende week? Racen in Dirt Rally 2.0, of toch nog even op avontuur met Uncharted 4? De Nathan Drake Collection is onlangs gratis geweest, dus je kan je verhaal van Nathan Drake kosteloos vervolgen. Als je ze nog niet eerder hebt gespeeld tenminste. Wij waren zeer te spreken over Uncharted 4. We gaven de game een 10! Je kunt hier onze volledige review terug lezen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation