Background

Meer dan 12 miljoen mensen zagen Travis Scott in Fortnite

Travis Scott Fortnite

Het eerste virtuele optreden van Travis Scott was spectaculair te noemen, maar buiten deze opvatting brak het evenement ook een record. Maar liefst 12,3 miljoen mensen waren gelijktijdig aanwezig in Fortnite om het optreden van de artiest te aanschouwen.

Het is niet de eerste keer dat Epic Games alles uit de kast haalt als het op Fortnite aankomt. Je kunt zeggen over de game wat je wilt, maar de ongoing content en aandacht die het krijgt is subliem. Vorig jaar werd er een Marhmello concert gehouden in Fortnite. Tijdens dit concert waren er 10,7 miljoen spelers aanwezig. Dit maar dus ruim 1,5 miljoen meer spelers.

Uiteraard zijn de cijfers niet helemaal correct. Er zijn ook veel mensen die de shows hebben gekeken via Youtube of Twitch. De hele week zullen er nog meer van dit soort shows plaatsvinden in Fortnite voor spelers die de show gemist hebben.

Het event ging gepaard met de nodige skins en flair helemaal in het teken van Travis Scott en zijn nieuwe song. Verschillende youtubers hebben het hele evenement opgenomen. Bekijk er hier één van:

Dit was dus niet de eerste, en vast ook niet de laatste keer dat we een artiest zien optreden in Fortnite. De vraag is nu: wie is de volgende? Wie zie jij graag optreden in Fortnite?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation