Background

Hint deze Tweet naar een Mafia 2 remaster?

Mafia II

Mafia 3 was misschien niet de meest populaire van de reeks. Daarentegen waren Mafia 1 en 2 zwaar populair in hun tijd. Hint het development team naar een remaster van één van deze delen? Wij zijn benieuwd, maar lees vooral even verder!

Mafia 1 vooral, is een echte klassieker voor velen. Welke van de games de studio naar hint is nog niet zeker. De kans op een volledig nieuwe game is echter stukken kleiner. 2K Games is wat stilletjes op het gebied van nieuwe games, maar brengt echt veel remasters en ports uit. Zo zijn BioShock, XCOM en Borderlands allemaal onderweg naar de Nintendo Switch. Maar, wat zou deze Tweet nu precies betekenen?

De laatste Tweet over de gaming reeks werd in 2018 gepost. Dat moet dus haast wel een grote hint zijn. Ook is de header voor de Twitter aangepast met de tekst ’15 Year Anniversary’. Dus mensen speculeren nu zelfs over een remastered bundel. Eigenlijk zoals de Devil May Cry switch ports, maar dan met vernieuwde graphics en gameplay. Wat denk jij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden.

Mafia anniversary

Welke games speel jij momenteel? Laat het ons weten in de reacties op Facebook of hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation