Background

Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2 krijgen remaster

Tony Hawk Pro Skater

Tony Hawk’s Pro Skater, een naam die we al vrij lang niet hebben mogen horen, is nu terug! Geoff Keighley kondigt dit aan tijdens de #SummerGameFest stream.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 krijgen dus een vollige remaster/re-make! Tony Hawk zelf laat tijdens de stream weten dat hij superveel vraag had naar deze remaster/re-make. Ze proberen de tradities te behouden, want er veranderd natuurlijk veel tegenover de Pro Skater 1 en 2 van zo goed als 20 jaar geleden. Gelukkig wordt de game gemaakt in combinatie met de Crash Bandicoot re-make developers. Dit houdt in, dat de sfeer van de originele game zeker aanwezig zal blijven. De game wordt gemaakt in de Neversoft Engine en zal op 4 september 2020 uit gaan komen. De game krijgt een volledig pakket aan vernieuwde gameplay elementen buiten de grafische upgrade.

Vooral het vrije gevoel is anders dan ooit. Zo zijn er tegenwoordig analoge sticks en dat soort dingen. De game krijgt zelfs de multiplayer aspecten van vroeger, maar nu natuurlijk grootser dan ooit. Ook is er genoeg te bouwen. Wil jij een hoge ramp bouwen? Ga je gang!

Kijken jullie uit naar de game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2 Remastered verschijnt op 4 september 2020.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation