1 maart 2024

Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2 krijgen remaster

Tony Hawk Pro Skater

Tony Hawk’s Pro Skater, een naam die we al vrij lang niet hebben mogen horen, is nu terug! Geoff Keighley kondigt dit aan tijdens de #SummerGameFest stream.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 krijgen dus een vollige remaster/re-make! Tony Hawk zelf laat tijdens de stream weten dat hij superveel vraag had naar deze remaster/re-make. Ze proberen de tradities te behouden, want er veranderd natuurlijk veel tegenover de Pro Skater 1 en 2 van zo goed als 20 jaar geleden. Gelukkig wordt de game gemaakt in combinatie met de Crash Bandicoot re-make developers. Dit houdt in, dat de sfeer van de originele game zeker aanwezig zal blijven. De game wordt gemaakt in de Neversoft Engine en zal op 4 september 2020 uit gaan komen. De game krijgt een volledig pakket aan vernieuwde gameplay elementen buiten de grafische upgrade.

Vooral het vrije gevoel is anders dan ooit. Zo zijn er tegenwoordig analoge sticks en dat soort dingen. De game krijgt zelfs de multiplayer aspecten van vroeger, maar nu natuurlijk grootser dan ooit. Ook is er genoeg te bouwen. Wil jij een hoge ramp bouwen? Ga je gang!

Kijken jullie uit naar de game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2 Remastered verschijnt op 4 september 2020.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →