Background

Nieuwe releasedatum voor Iron Man VR bekend gemaakt

Iron Man VR

Kruip in de huid van niemand minder dan Tony Stark in Iron Man VR. De volgende Marvel game op de Playstation na het succes van Spider-Man. De VR titel verscheen oorspronkelijk in februari, maar werd voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Gisterenavond brak Sony de stilte omtrent Iron Man. De Playstation VR exclusive verschijnt op 3 juli. Dat is zo’n twee weekjes na The Last of Us 2 en twee weken vóór Ghost of Tsushima. Kortom, genoeg te doen voor Sony fans vanaf volgende maand! Zoals je waarschijnlijk al verwacht kruip je in deze game in de huid van Iron Man en vlieg je letterlijk door de lucht om verschillende opdrachten te voltooien.

Een, wat bij betreft, zeer sterke line-up in een korte periode, nog net in de laatste sprint van de huidige generatie. Gisteren liet Sony ook weten dat ze hun eigen games onder een nieuwe paraplu gaan uitbrengen. ‘Playstation Studios’. De korte intro zal vanaf de release van Playstation 5 te zien zijn in alle Playstation exclusives. Ook Playstation 4 titels krijgen deze intro, maar de deze is niet op tijd klaar om ingebakken te worden in de zomer releases zoals The Last of Us 2 en Ghost of Tsushima. Iron Man VR mist deze door Marvel geïnspireerde introductie dus ook.

Iron Man VR is vanaf 3 juli exclusief verkrijgbaar voor Playstation 4. Je hebt een Playstation VR headset nodig om deze game te kunnen spelen. Ga jij over een tijdje aan de slag met deze game, of heb je het dan nog te druk met The Last of Us 2? Tijd om de Move controllers maar weer eens af te stoffen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation