Background

Mafia Trilogy aangekondigd: Onthulling 19 mei

Mafia Trilogy

De Mafia Trilogy werd zojuist aangekondigd door 2K. Eerder deze week plaatste het Mafia Twitter account sinds 2018 weer een tweet. Er volgde nog twee over de afgelopen twee dagen. De kogel is door de kerk. De trilogie komt er aan.

De trilogie staat gepland voor Xbox One, Playstation 4 en PC (Steam), als we de teaser mogen geloven. Samen met de twee over de aankondiging plaatst het account een zeer korte teaser trailer.

De geruchten over een Mafia 2 remaster zijn dus deels waar gebleken. De game komt terug, maar daar blijft het niet bij. Alle drie de game keren terug in een trilogie. Mafia 3 verscheen deze generatie nog, betekent dit dat de game op de een of andere manier is aangepast? Het derde deel kreeg veel kritiek omdat de game heel veel herhaling kende. De kleine story segmenten waren omringd door saaie, herhalende missies en bezigheden die noodzakelijk waren om verder te kunnen spelen. Fans waren hier niet blij mee, zeker niet na het grote succes van Mafia 2.

Dinsdag 19 mei om 18:00 vindt de volledige onthulling plaats. Meer informatie wordt vrijgegeven op de officiële website.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation