25 februari 2024

Kijk morgen naar de Ghost of Tsushima State of Play

ghost of tsushima

Ook Sony zal al het gaming nieuws zo digitaal mogelijk brengen. In hun nieuwe State of Play zal Ghost of Tsushima in de Spotlight staan!

State of Play werd vorig jaar als concept naar de wereld gebracht, een stream waarin één of meerdere games een eigen spotlight krijgen. Sony zal dit maal Ghost of Tsushima in het licht zetten. De game komt namelijk aardig snel al richting het publiek! Morgenavond om 22:00 kan jij dus genieten van nieuwe Ghost of Tsushima gameplay/ trailers.

de game zal één van de grotere games voor Sony worden in 2020. Vooral na de recente controversie omtrent The Last of Us 2. Ghost of Tsushima maakt misschien wel kans op die Game of the Year prijs, wie weet? We hebben het eerder al gehad over de nieuwe release datum voor beide games. Ghost of Tsushima zal dan ook op 17 juli 2020 verschijnen.

Kijk jij uit naar Ghost of Tsushima? Mis de State of Play van morgenavond dan zeker niet! Laat ons weten waar jij het meest naar uit kijkt voor de game in de reacties op Facebook of hier beneden.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →