Background

Kijk morgen naar de Ghost of Tsushima State of Play

ghost of tsushima

Ook Sony zal al het gaming nieuws zo digitaal mogelijk brengen. In hun nieuwe State of Play zal Ghost of Tsushima in de Spotlight staan!

State of Play werd vorig jaar als concept naar de wereld gebracht, een stream waarin één of meerdere games een eigen spotlight krijgen. Sony zal dit maal Ghost of Tsushima in het licht zetten. De game komt namelijk aardig snel al richting het publiek! Morgenavond om 22:00 kan jij dus genieten van nieuwe Ghost of Tsushima gameplay/ trailers.

de game zal één van de grotere games voor Sony worden in 2020. Vooral na de recente controversie omtrent The Last of Us 2. Ghost of Tsushima maakt misschien wel kans op die Game of the Year prijs, wie weet? We hebben het eerder al gehad over de nieuwe release datum voor beide games. Ghost of Tsushima zal dan ook op 17 juli 2020 verschijnen.

Kijk jij uit naar Ghost of Tsushima? Mis de State of Play van morgenavond dan zeker niet! Laat ons weten waar jij het meest naar uit kijkt voor de game in de reacties op Facebook of hier beneden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation