Background

Mafia 2 Definitive Edition gameplay gelekt

Mafia Trilogy

Oepsie! Het lijkt er op dat de Australische Playstation Store iets te voorbarig was met het online plaatsen van de Mafia 2 Definitive Edition. Een snelle Jelle heeft zijn slag weten te slaan en de game bemachtigd. De eerste gameplay beelden zijn al uitgelekt.

Aangezien de persoon in kwestie de game eerder heeft weten te bemachtigen en spelen duidt de reveal van vandaag op een directe release. Screenshots uit de Playstation Store tonen een release van 19 mei voor zowel de trilogie als de losstaande delen van 2 en 3 in een ‘definitief’ jasje. Mafia 2 Definitive Edition wordt voor $49,95 aangeboden. Hetzelfde geldt voor de Definitive Edition van deel 3. De trilogie in bundel kost $99,95. De meest ‘voordelige’ deal dus als je ze alle drie wilt spelen.

Neem snel een kijkje naar bovenstaande beelden voordat 2K besluit er een stokje voor te steken en ze offline te laten halen. Zet ook even het geluid van je koptelefoon iets zachter als je je oren lief hebt.

Hierboven de screenshots van de store pagina’s uit de Playstation Store met de getoonde prijzen voor de losse games en de games in de trilogie bundel. Om 18:00 gaat 2K de volledige Mafia Trilogy onthullen waarna we hopelijk ook snel aan de slag kunnen met deze games.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation