Background

State of Play komt morgen met een nieuwe editie

State of Play

Sony heeft een nieuwe State of Play aangekondigd die morgen zal plaatsvinden. Dit deden zij via Twitter en een blogpost. In deze versie zal er veel aandacht besteed worden aan The Last of Us Part II. Deze editie zal 25 minuten duren en begint morgen om 10 uur ’s avonds.

De vorige State of Play van Sony PlayStation is nog iets minder dan 2 weken geleden en de volgende komt er alweer aan. Dit heeft Sony aangekondigd op de Twitterpagina van PlayStation en op hun blogpost. We kunnen namelijk morgen gaan kijken naar een nieuwe editie. Deze zal vanaf 10 uur ’s avonds te zien zijn op YouTube en Twitch. De stream zal zich focussen op The Last of Us Part II. De vorige editie van de State of Play was gericht op Ghost of Tsushima.

The Last of Us Part II

De State of Play van morgen zal zich focussen op The Last of Us Part II. Het duurt nog een paar weken voordat de game uit gaat komen, maar we kunnen er al bijna mee aan de slag. In deze laatste State of Play voor de release van de game krijgen we 25 minuten beeldmateriaal van de game te zien. Dit bevat onder andere gameplay beelden en beelden van de speelwereld. De State of Play zal eindigen met een nooit eerder vertoonde gameplay sequence. We kunnen hierbij iets soortgelijks verwachten als dat we op de E3 gezien hebben. Het zal het laatste zijn wat we gaan zien voordat de game gereleased gaat worden, dus hopelijk worden we volledig overrompeld door de beelden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation