Background

System Shock Remake demo beschikbaar op Steam

System Shock

Nightdive Studios heeft op Steam een nieuwe alpha-demo klaargezet van hun System Shock-remaster. De demo-versie van de opgekalefaterde first-person action/adventure-game bevat alle unlockable wapens. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, al moet de remaster nog dit jaar verschijnen.

Twee decennia na de originele release van System Shock is Nightdive aan de slag gegaan met een ‘reboot/re-imagining’ van de originele game. Het doel is om de originele ervaring zoveel mogelijk in leven te houden terwijl de look en feel drastisch gemoderniseerd wordt. Nightdive Studios is een ontwikkelaar die zich specialiseert in het ‘remasteren’ van klassieke titels. Bekijk een stuk van de demo met commentaar van de makers hieronder. De demo kun je hier zelf oppikken.

Heb je de nieuwe beelden van The Last of us 2 al gezien? zo niet bekijk dan Hier de beelden

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation