Background

World of Warcraft: Shadowlands reveal op 9 juni

ShadowLands Lich King

Het is alweer een tijdje geleden sinds we iets gehoord hebben over Shadowlands, de nieuwe World of Warcraft expansion. Gelukkig komt er op 9 juni meer informatie over de uitbreiding!

Het is geen geheim dat Blizzard issues heeft met de fanbase voor een aantal van de games in het lijstje. Toch lijkt het erop dat de hype voor World of Warcraft: Shadowlands hoger blijft dan verwacht. Op 9 juno is het zover, dan kunnen fans genieten van de volledige onthulling voor de uitbreiding.

Op dinsdag 9 juni om 18:00 kunnen jullie de livestream bekijken via de WoW Twitch of YouTube kanalen! Wij zullen de stream speciaal voor jou kijken, dus als je geen tijd hebt om de stream te volgen, houdt dan zeer zeker onze site of onze Facebook pagina in de gaten!

Shadowlands is de achtste uitbreiding voor World of Warcraft. Ditmaal gaan wij als spelers wederom naar andere universa. De uitbreiding zal dit jaar nog verschijnen, een echte datum zullen we echter pas op 9 juni krijgen. Althans, dat gokken we. Blizzard doet deze stream als vervanger voor hun panel op BlizzCon, gezien die afgezegd is vanwege Corona.

Kijk jij uit naar World of Warcraft: Shadowlands? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zullen de show voor jou bekijken, zodat je hier alles terug kan lezen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation