Background

Persona 4 Golden onderweg naar PC via Steam

Persona 4 Golden

Het lijkt er op dat Persona 4 Golden onderweg is naar de PC. De game wordt tijdens de PC Gaming Show aangekondigd op 13 juni en verschijnt diezelfde dag nog in het digitale winkel rek van Steam. Tot op heden is de game enkel speelbaar op PS Vita.

Persona 4 verscheen in 2008 voor de Playstation 2. In 2012 verscheen Persona 4 Golden voor Playstation Vita. Zo’n 12 jaar na de laatste verschijning van de game komt er een PC versie. Dit bevestigen meerdere insiders terwijl uitgever Atlus hint naar aankondigingen tijdens de PC Gaming Show.

Persona 4 Golden werd ontzettend goed ontvangen door critici en fans. De game wordt beschouwd als één van de betere JRPG games aller tijden. Het is de definitieve versie van Persona 4, net zoals Royal de definitieve versie is van Persona 5. Persona 5 verscheen voor het eerst in 2016 voor Playstation 4. Dit jaar verscheen Persona 5 Royal voor Playstation 4. Deze werd zelfs nóg beter ontvangen daar Persona 4 Golden.

Insiders en bekende gaming Twitter figuren bevestigen de komst van de JRPG naar PC op 13 juni. Op dezelfde datum organiseert PC Gamer hun jaarlijkse PC Gaming Show. Tijdens deze show gaat Atlus een aankondiging doen. Helaas voor de uitgever is de verrassing er inmiddels al vanaf. Tenzij er meer achter schuilt natuurlijk.

Het is nog onduidelijk hoe de PC port er uit komt te zien van de inmiddels 8 jaar oude game. Waarschijnlijk is deze in zekere zin geoptimaliseerd en ziet het er net wat strakker uit op de PC. Waarschijnlijk krijgen we daar zaterdag 13 juni meer informatie over als Atlus de game officieel onthuld voor PC. Kijk jij uit naar Persona op PC?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation