Background

GhostWire Tokyo aangekondigd voor de Playstation 5

ghostwire tokyo

GhostWire Tokyo werd gisteravond tijdens de Future of Gaming presentatie aangekondigd, samen met het design van de Playstation 5.

GhostWire Tokyo is een game waarin de developers horror elementen combineren met actievolle gameplay en een vaag verhaal. Rondom Tokyo verdwijnen mensen en verschijnen rare wezen. Dit verontrustende fenomeen zorgt voor een trippy maar vrij enge ervaring. Wanneer de game uitkomt of hoe de game gaat spelen zullen we nog moeten zien. Wel weten we dat de game in 2021 zal verschijnen. De game zal volgens de 2019 E3 presentatie ‘spoooooky’ worden.

Houdt onze website of Facebook in de gaten voor meer informatie over GhostWire Tokyo en veel meer Playstation 5 nieuws. Zo werd er gister meer Godfall gameplay getoond. Ook werd een spin-off voor Spider-Man aangekondigd en nog veel, veel meer! Ben jij klaar voor een eng avontuur? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation