28 februari 2024

GhostWire Tokyo aangekondigd voor de Playstation 5

ghostwire tokyo

GhostWire Tokyo werd gisteravond tijdens de Future of Gaming presentatie aangekondigd, samen met het design van de Playstation 5.

GhostWire Tokyo is een game waarin de developers horror elementen combineren met actievolle gameplay en een vaag verhaal. Rondom Tokyo verdwijnen mensen en verschijnen rare wezen. Dit verontrustende fenomeen zorgt voor een trippy maar vrij enge ervaring. Wanneer de game uitkomt of hoe de game gaat spelen zullen we nog moeten zien. Wel weten we dat de game in 2021 zal verschijnen. De game zal volgens de 2019 E3 presentatie ‘spoooooky’ worden.

Houdt onze website of Facebook in de gaten voor meer informatie over GhostWire Tokyo en veel meer Playstation 5 nieuws. Zo werd er gister meer Godfall gameplay getoond. Ook werd een spin-off voor Spider-Man aangekondigd en nog veel, veel meer! Ben jij klaar voor een eng avontuur? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →