Background

Fnatic begint sterk aan de LEC summer split

LEC League of Legends

De summer split van de LEC is begonnen. De eerste week werd gelijk afgetrapt met een super week. Met een extra dag erbij moesten de teams gelijk vol aan de bak. In plaats van twee games werd er dit weekend drie games per team gespeeld. Fnatic en Rogue wisten als enige ongeslagen te blijven na het eerste weekend. Schalke 04 en Excel Esports verloren alles en moeten zich zien te herpakken in de komende week.

Fnatic opende hun summer split van de LEC goed. Er werd gewonnen van Misfits Gaming, Team Vitality en Excel Esports. Enkel de game tegen Team Vitality bracht de nodige zenuwen bij de fans, maar na een geweldige comeback wist Fnatic als nog de game te winnen. Rogue liet ook zien dat ze nog steeds goed in vorm zijn. Excel Esports, Schalke 04 en Misfits Gaming werden verslagen door Rogue.

G2 Esports echter liet het behoorlijk afweten in de eerste week van de LEC. Hoewel de week goed begon met een winst op MAD Lions, werd er daarna twee keer verloren. Op de tweede dag was Origen te sterk voor G2 Esports en op de derde dag was het Team Vitality die wist te winnen van G2 Esports. In beide verliesgames van G2 Esports wist het team geen vuist te maken. Team Vitality wist iedereen te verbazen door dominant te winnen van G2 Esports en bijna te winnen van Fnatic. Het team heeft na week één al net zo veel gewonnen als in de gehele spring split.

Uitslagen en stand LEC week 1

G2 EsportsMAD Lions
Team VitalitySchalke 04
SK GamingOrigen
RogueExcel Esports
Misfits GamingFnatic
Schalke 04SK Gaming
RogueMisfits Gaming
Excel EsportsMAD Lions
FnaticTeam Vitality
G2 EsportsOrigen
SK GamingMAD Lions
Schalke 04Rogue
OrigenMisfits Gaming
G2 EsportsTeam Vitality
Fnatic Excel Esports
1Rogue3-0
Fnatic3-0
3SK Gaming2-1
MAD Lions2-1
Team Vitality2-1
6Origen1-2
G2 Esports1-2
Misfits Gaming1-2
9Excel Esports0-3
Schalke 040-3

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation