20 februari 2024

Crash Bandicoot 4: It’s About Time krijgt rating in Taiwan

Crash Bandicoot 4 It's About Time

Het lijkt er op dat er spoedig een vervolg aankomt van de Crash Bandicoot N’Sane Trilogy. Crash Bandicoot nummertje 4 werd onlangs voorzien van een rating in Taiwan. De game is in ontwikkeling bij Toys for Bob, bekend van de Spyro Reignited Trilogy.

Dat Crash weer onderweg was is geen geheim want verschillende influencers kregen onlangs een verdacht pakketje van “your favorite Bandicoot”. Het pakketje bevatte een puzzel van een specifiek masker. Dit masker zien we vervolgens terug op de boxart van de game.

Crash Bandicoot 4

De beschrijving die mee komt met de rating is als volgt:

Crash is relaxing and exploring his island in his time, 1998, when he finds a mysterious mask hidden away in a cave, Lani-Loli. The mask is one of the Quantum Masks and apparently knows Aku-Aku, Crash’s mask friend! With the Quantum Masks returning and a Quantum Rift appearing near our heroes, they decide to bravely head through to different times and dimensions to stop whoever is responsible.

Crash is lekker aan het chillen op zijn eiland ergens in het jaar 1998. Hij vind een mysterieus masker in een grot, Lani-Loli. Het is één van de Quantum Maskers en blijkbaar kent het masker Crash’s vriendelijke masker: Aku-Aku. Met de terugkeer van de Quantum Maskers en de verschijning van een Quantum Rift dichtbij de bekende helden. Besluiten ze dapper om er doorheen te gaan en te reizen door verschillende tijden en dimensies om de verantwoordelijke voor dit fenomeen te stoppen.

Het lijkt er op dat Activision binnenkort een reeks aan nieuwe games gaat tonen. Call of Duty 2020 (Black Ops) en Crash Bandicoot 4 zijn enkele van deze nieuwe games. Komen ze met een eigen evenement of leunen ze aan bij andere showcases?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →