Background

G2 Esports back on track in de LEC

LEC League of Legends

G2 Esports is terug van weggeweest. In de tweede week van de LEC liet de winnaar van de spring split 2020 weer zien wat ze kunnen. Er werd op een zeer dominante wijze gewonnen van Schalke 04 en de tot dusver ongeslagen Rogue. Zoals we vorige week hadden besproken, was de eerste week slechts een slechte start voor het team.

Voor Fnatic was de tweede week van de LEC een regelrechte ramp. Na een ongeslagen week werd er in de tweede week helemaal niks gewonnen. Dit kwam mede door een experimentele draft van hun team composities. Zowel tegen MAD Lions als tegen Origen werd er gekozen om Rekkles, de sterspeler van Fnatic, op Soraka te zetten. Door deze zet miste Fnatic een hoop impact en stabiliteit in hun games en dit werd genadeloos afgestraft door de andere twee teams. MAD Lions pakte naast de winst op Fnatic nog een winst op Team Vitality. Hierdoor deelt MAD Lions de koppositie met Rogue.

Origen beleefde ook een sterke week 2 in de LEC. Vrijdag werd er gewonnen van Excel Esports en op zaterdag in de match of the week, wisten ze te winnen van Fnatic. Team Vitality liet het na een sterke eerste week het afweten in de tweede week. Rogue en MAD Lions waren beide te sterk voor het Rookie team. Excel Esports daarentegen wist hun eerste winst van het seizoen te behalen. Op zaterdag werd SK Gaming verslagen na een spannende pot. Schalke 04 blijft moeite houden met het winnen van games in de eerste gedeelte van de split. Ook nu weer wist het team geen enkele game te winnen.

Uitslagen en stand na week 2 van de LEC

RogueTeam Vitality
SK GamingMisfits Gaming
Schalke 04G2 Esports
OrigenExcel Esports
MAD LionsFnatic
Excel EsportsSK Gaming
Misfits GamingSchalke 04
Team VitalityMAD Lions
G2 EsportsRogue
FnaticOrigen
1Rogue4-1
MAD Lions4-1
3SK Gaming3-2
Origen3-2
Fnatic3-2
G2 Esports3-2
7Misfits Gaming2-3
Team Vitality2-3
9Excel Esports1-4
10Schalke 040-5

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation