Background

Kingdom Hearts Melody of Memory aangekondigd voor 2020

Kingdom Hearts Melody of Memory

Square Enix en Disney kondigen een gloednieuwe Kingdom Hearts game aan voor Xbox One, Playstation 4 en Nintendo Switch. Kingdom Hearts Melody of Memory is de eerste game uit de franchise die verschijnt voor de Nintendo Switch.

Melody of Memory is een ritme-actie game die dit jaar nog verschijnt voor de huidige generatie consoles. De game bevat meer dan 140 muzieknummers en zo’n 20 verschillende personages uit de spellen-reeks. Opnieuw reis je als speler door magische Disneywerelden en bundel je Square Enix figuren met Disney figuren samen voor een unieke stijl. De tijdloze muziek uit de Kingdom Hearts serie en de muziek uit klassieke Disneyfilms is een nieuwe manier om aan de slag te gaan met de Kingdom Hearts wereld.

Naast een singleplayer campagne kunnen spelers ook samen spelen in een online multiplayer mode. De eerste gameplay beelden zijn al vrijgegeven in de Kingdom Hearts 2020 trailer.

Naast Melody of Memory toont bovenstaande video beelden van Dark Road, een gloednieuw Kingdom Hearts verhaal voor je smartphone. Dit gloednieuwe verhaal is al vanaf vandaag verkrijgbaar. Melody of Memory verschijnt in het najaar van 2020. Er is geen informatie bekend over een eventuele next-gen versie.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation