Background

Uitkijken naar: The Forest 2

the forest

Sinds een paar dagen ben ik weer compleet verdiept in The Forest. De enge survival met een ware horror sfeer. Neer storten op een eiland met je zoon, je zoon wordt gejat en jij blijft achter. Bouw een kamp, slacht wat kannibalen en ga op zoek naar je zoon… Een heuse jump scare makende, huiveringwekkende, griezelige game rondom je zoon. Een echte aanrader!

Bij The Game Awards 2019 werd echter een nieuwe opvolger aangekondigd. ‘Sons of The Forest’ zal het nieuwe pareltje gaan heten die ik ongetwijfeld ga no-lifen. Het begint opnieuw in iets wat in de lucht zweeft. Een completen negatieve flashback al. Je begint weer op een speciaal eiland, een eiland waarvan je hoopt dat hij onbewoond is. Maar helaas, je bent opnieuw de sjaak. Nieuwe enge wezens wonen op het eiland. Endnight Games laat ons een beetje in het duister welke enge wezens er allemaal zijn. Toch zien we in de sneakpeak wat lieve schatjes die ik liever niet tegen kom…

In de trailer zien we dat je met meer karakters rond het eiland loopt. We hopen dat dit een hint is dat je opnieuw met je vrienden kan spelen, de gehele verhaallijn net zoals in The Forest. Wanneer de game uit zal komen is ons nog een raadsel. Wel raad ik iedereen aan om The Forest een kans te geven en heerlijk te griezelen. Alleen of met je vrienden! De game ziet er goed uit, de opvolger ziet er nog beter uit! Ik kan niet wachten om uren te spenderen aan een kamp en drie minuten aan de storyline. Want Timmy kon wel even wachten, de bemanning van de helikopter vast ook…

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation