Background

Marvel’s Avengers ook naar Playstation 5 en Xbox Series X

Marvel Avengers

Marvel’s Avengers verschijnt 4 september voor Playstation 4, Xbox One, PC en Stadia, maar verschijnt ook op de volgende generatie in het najaar. De Playstation 5 en Xbox Series X upgrade is gratis voor spelers van de game op de huidige generatie.

Indien je in het bezit bent van de Playstation 4 versie, mag je kosteloos upgraden naar de Playstation 5 versie. Xbox One spelers kunnen kosteloos upgraden naar de Xbox Series X versie. Crossplay tussen familie-consoles wordt ook beschikbaar gesteld met de lancering van de volgende generatie. Hierdoor spelen Playstation spelers samen, en spelen Xbox spelers samen. Xbox spelers kunnen niet met Playstation spelers samenspelen. Indien je besluit om te upgraden behoud je al je voortgang, saves en spelersprofielen.

Op de Playstation 5 genieten spelers van een ononderbroken, dynamische ervaring die optimaal gebruik maakt van de ultrasnelle SSD. Ook de ruimtelijke 3D audio en de vele features van de nieuwe controller, DualSense spelen een rol in de Playstation 5 versie van Marvel’s Avengers. Spelers kunnen kiezen tussen de Enhanced Graphics Mode of High Framerate Mode, afhankelijk van je voorkeur.

De next gen versie biedt over het algemeen extreem snelle laadtijden (geen op PS5, opmakend uit het persbericht), hogere resolutie, verbeterde textures, ray tracing en meer detail. Binnenkort deelt Square Enix meer details omtrent de Xbox Series X, Stadia en PC versie.

24 juni om 19:00 is Square Enix live waarbij ze gloednieuwe gameplay laten zien over de game alsmede coöp gameplay. De stream is hier te bekijken. Uiteraard lees je de hoogtepunten van de stream ook achteraf op onze website!

Een gratis upgrade naar de volgende generatie dus! Sta jij al te popelen om over enkele maanden al aan de slag te gaan met de Avengers? Of wacht je tot je de game vanaf het begin kan gaan spelen op de volgende generatie? 4 september op de huidige generatie, vanaf release ook op next gen!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation