21 april 2024

Kijk om 18:00 live naar nieuwe Cyberpunk 2077 gameplay

Cyberpunk 2077

Onlangs hebben enkele gelukkige bofkonten van de media al 4 uur kunnen spelen tijdens een preview event van Cyberpunk 2077. Helaas hebben wij hier niet van mogen genieten. Maar gelukkig krijgen we vandaag al zo’n 25 minuten aan nieuwe beelden te zien!

Vanavond om 18:00 gaat CD Projekt Red live op Twitch met hun eerste Night City Wire aflevering voor Cyberpunk 2077. In deze presentatie gaan de ontwikkelaars een gloednieuwe trailer met ons delen en zien we nieuwe gameplay beelden. Wil je de stream live bekijken? Dat kan! Want we hebben ‘m voor je ingebakken hier beneden.

Wat we precies te zien krijgen blijft nog maar een vraag, maar het zal een fractie zijn van wat enkele media al hebben mogen ervaren tijdens het afgelopen persevenement. De previews van deze sessies gaan niet lang na de uitzending van CD Projekt Red online. We krijgen dus van veel verschillende kanalen nieuwe informatie omtrent de aanstaande RPG van de Poolse ontwikkelaar.

Eerder deze maand stelde CD Projekt Red de game opnieuw uit. In plaats september verschijnt Cyberpunk 2077 op 19 november 2020. De game zal voor de Playstation 5 en Xbox Series X geoptimaliseerd worden in 2021. Vanaf release van de volgende generatie consoles is de game wel al speelbaar op nieuwe console. Het uitstel betekent dus niet dat de game is verplaatst om beter aan te sluiten bij de release van de volgende generatie consoles.

De game is helemaal klaar, in speelbare staat. CD Projekt Red neemt zich de extra maanden tijd om alles uitvoerig te testen en alle grove randjes en foutjes er uit te snijden.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →