Background

Cyberpunk 2077 digitale showcase uitgesteld naar 25 juni

Cyberpunk 2077

Oorspronkelijk zou Cyberpunk 2077 volgende week donderdag te zien zijn in een gloednieuwe showcase met de naam Night City Wire. In verband met de huidige ontwikkelingen heeft CD Projekt Red besloten om het evenement met twee weken uit te stellen.

De nieuwe datum voor het Cyberpunk 2077 evenement is 25 juni. Het is geen kwestie van te weinig tijd, maar een kwestie van prioriteiten. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de wereld drie keer over de kop is gegaan de afgelopen dagen. Vooral in Amerika is het onrustig, maar de rest van de wereld protesteert mee voor mensenrechten.

Eerder deze week liet Sony al weten het Playstation 5 evenement uit te stellen met dezelfde redenen. Je kunt hier het bericht terug lezen. Zowel Sony als CD Projekt Red geven aan dat er belangrijkere stemmen het woord moeten nemen de aankomende tijd. Stemmen die er voor gaan zorgen dat er een verandering gaat plaatsvinden. Tijd voor videogames zal er altijd nog zijn. In het geval van Cyberpunk 2077, dus over 3 weken.

Sony heeft nog geen nieuwe datum bekend gemaakt voor hun Playstation 5 evenement. De geruchten gaan de rondte dat Sony intern ook nog geen nieuwe datum heeft geprikt.

Kijk jij uit naar Cyberpunk 2077? Vorig jaar konden we tijdens Gamescom 2019 genieten van een uur lang aan gameplay. We hebben de tofste dingen voor jou samengevat. Dit jaar helaas geen Gamescom, maar dus wel een Cyberpunk evenement die digitaal wordt georganiseerd. Lees hier terug wat we vorig jaar zagen en wacht nog even 3 weekjes af tot we meer gameplay zien van deze onwijs vette game!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation