30 mei 2024

Speel Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered gratis!

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered verschijnt 27 augustus voor de huidige generatie consoles, maar er verschijnt ook een gratis versie van de RPG. De Lite Editie geeft je toegang tot de eerste drie dungeons en laat je samen spelen met al je vrienden.

Cross-play is direct uit de doos inbegrepen voor alle platformen. Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered verschijnt voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en iOs- en Android-toestellen. De game bevat 13 dungeons volledig geremastered en deze kan je samen met nog drie andere vrienden doorspelen. Het mooiste is dat maar één van de vier spelers de game daadwerkelijk hoeft aan te schaffen. Met de Lite editie mag je namelijk de eerste drie dungeons in je eentje doorspelen, maar met een speler die de volledige game heeft, mogen Lite spelers de hele game mee liften, zolang de speler met de volledige game de sessie host.

Ten opzichten van de originele game zijn er een aantal verbeteringen die jouw playthrough met je vrienden of alleen wat aangenamer gaan maken:

  • Quick chat: Tijdens het spelen wissel je eenvoudig tekstuele tactische instructies met je teamgenoten in de online multiplayer.
  • Magic Timer: Een nieuwe timer-mechaniek helpt spelers om magische aanvallen te synchroniseren en te combineren.
  • UI: De User Interface is onder handen genomen. Zo is er nu een minimap om je locatie ten allen tijden te kunnen bepalen. Tevens is er meer ruimte om materialen bij je te dragen.
  • Extra moeilijkheidsgraden: Na het voltooien van het verhaal worden er nieuwe dungeons ter beschikking gesteld voor spelers van de volledige versie van de game. De nieuwe dungeons voegen nieuwe uitdagingen en sterkere vijanden toe.
  • Vernieuwde soundtrack: Meer dan 50 originele liedjes zijn herschreven door Kumi Tanioka, de originele schrijver van de muziekstukken. Zelfs de geliefde themaliedjes zoals Sound of the Wind en Starry Moonlit Night zijn voorzien van nieuw liefde.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →