30 mei 2024

Kijk morgenavond naar de Devolver Digital Direct

Devolver Digital

Devolver Digital kennen we allemaal wel van het jaarlijkse parodie E3 evenement. Dit jaar is dat niet heel anders en gaat het bedrijf opnieuw een evenement organiseren. Ze noemen het D3 en het vindt plaats op 11 juli 21:00.

Devolver Digital organiseert ieder jaar een eigen showcase tijdens de E3 periode waarin ze voornamelijk de draak steken met parodies. Hoe het er dit jaar uit komt te zien is nog een grote vraag. Ongetwijfeld zit het weer vol met wazige acties, stunts en vreemde aankondigingen. Tussen alle gekkigheid door kondigt de uitgever ook nieuwe games aan.

Ze noemen het dus Devolver Digital Direct wat je al snel doet denken aan een soort Nintendo Direct aflevering. Dit formaat hebben ze al eens eerder gebruikt, dus waarschijnlijk lijkt het er erg op. Ook uit bovenstaande tweet kan je al snel aflezen dat het erg veel weg heeft van Nintendo’s Direct stijl. Je kunt het digitale evenement live volgen via het Twitchgaming kanaal.

Om 21:00 Nederlandse tijd gaat het vooraf opgenomen evenement van start.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →