5 juni 2023

Ashen Lords meren aan bij Sea of Thieves

Ashen Lords

De nieuwste update voor Sea of Thieves genaamd Ashen Winds is nu te spelen.

Captain Flameheart’s manipulatie van Stitcher Jim, Duke en talloze andere piraten op zee heeft hem eindelijk de kennis en middelen gegeven die hij nodig heeft om enkele van zijn meest vertrouwde ondergeschikten in Ashen Lords te veranderen.

De update concentreert zich op de opkomst van de Ashen Lords. Vier van Flameheart’s volgers gestimuleerd door de zinderende energie van de Ashen Curse. Hierdoor kunnen ze enorme vernietiging veroorzaken. Deze krachtige skeletvijanden zijn op de Sea of ​​Thieves verschenen en zullen met vuur, as en vlammende rotsen terugslaan op alle piraten die ze durven uit te dagen. De Ashen Lords hebben verschillende persoonlijkheden en verschillende capaciteiten dan al het andere dat op zee wordt gezien. Dus zeevarenden moeten te allen tijde scherp blijven om hun nederlaag te verzekeren.

Content Trailer

Deze opkomende vijanden zullen verschijnen op eilanden die aan de horizon worden aangegeven door een woeste tornadowolk en zullen op de Sea of ​​Thieves blijven als een permanente bedreiging voor piraten. De vuren van de Ashen Lords zijn verre van opgebrand en hun hete hoofden zullen de komende maanden vurige terreur op spelers neerstorten.

In de strijd kan een Ashen lord vlammen spuwen naar zijn tegenstanders. Maar zelfs na een nederlaag gaan er geruchten dat de achtergelaten Ashen windschedel krachtig genoeg is om als dodelijk wapen te gebruiken. Neem de vervloekte schedel en richt deze op je vijanden. Zo kun je het vuur voor je eigen doeleinden gebruiken. Maar wees gewaarschuwd! Constant gebruik zal de kracht ervan wegnemen en de substantiële waarde ervan verminderen. Dus als je op zoek bent naar het goud en de reputatie, zal een beetje terughoudendheid een lange weg afleggen. Zo niet … vuur naar believen!

Bezoek de officiële website van Sea of Thieves voor meer informatie over de nieuwste update.

Of voor meer game reviews en nieuws kijk verder op onze website!