26 mei 2024

DIRT 5 First Look Stampede Gameplay Trailer

Dirt 5

In deze nieuwste work-in-progress DIRT 5 gameplay trailer krijgen spelers een eerste blik op een Stampede track in actie, gelegen tussen de iconische Arizona buttes.

Harde, meedogenloze natuurlijke landschappen, gebouwd voor ruige machines met veel ophanging en schokdempers, Stampede circuits zijn op zijn zachtst gezegd zwaar. Maximaal 12 auto’s kunnen deelnemen aan deze extreme evenementen.

De nieuwe gameplay, die het ruige terrein van de Jimco Unlimited Truck aangaat, toont ook het dynamische weersysteem van DIRT 5 aan het werk, met binnenkomende onweer die het terrein en de skyline verandert.

Robert Karp, DIRT 5 Development Director bij Codemasters zei: Stampede features rough terrain and the opportunity for vehicles to get airborne with jumps dotted throughout each circuit. Perfect for unlimited trucks and buggies, the action intensifies with 12 cars all battling for victory so players will need to get their elbows out and hold their nerve.

DIRT 5 wordt op 9 oktober 2020 uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 en pc, later dit jaar gevolgd door Xbox Series X en PlayStation 5. Begin 2021 verschijnt een Google Stadia-versie. Spelers die de Amplified Edition kopen, ontvangen exclusieve content en drie dagen eerder toegang. De game ondersteunt zowel Xbox Smart Delivery als de gratis upgrade van PlayStation wanneer spelers overschakelen naar een Xbox Series X of PlayStation 5.

Bezoek de Codemasters website voor meer informatie over DIRT 5.

Of voor meer game reviews en nieuws kijk verder op onze website!