Background

Dirt 5 uitgesteld! Voor een week

Dirt 5

Met al het treurige nieuws over games die worden uitgesteld tot in de vergetelheid is Dirt 5 aan de beurt. Gelukkig blijft het bij een bescheiden week. Dirt 5 verschijnt op 16 oktober in plaats van 9 oktober.

Er geldt een Early Access periode van drie dragen op de Dirt 5 Amplified Edition. Indien je deze versie vooruit hebt besteld, of nog gaat doen, mag je al vanaf 13 oktober aan de slag. We zagen deze ‘Early Access’ praktijken al bij Ubisoft games, maar de Franse ontwikkelaar en uitgever heeft besloten om te stoppen met drie dagen vroegtijdig toegang voor duurdere game versies.

De standaard versie van de game verschijnt op 16 oktober voor Xbox One, Playstation 4 en PC. Geen zorgen. De vertraging heeft geen impact op de next-gen versie van deze Dirt racer. Deze staat nog steeds gepland voor een release later dit jaar. Indien je de Playstation 4 versie al hebt krijg je een gratis upgrade naar de Playstation 5 versie. Heb je Xbox One versie al in huis, krijg je een gratis upgrade naar de Xbox Series X versie.

Kijk jij er naar uit om aan de slag te gaan met de nieuwe Dirt om vervolgens de game in volle glorie te spelen op een Xbox Series X of Playstation 5? Laat het ons weten!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation