2 december 2023

Dirt 5 uitgesteld! Voor een week

Dirt 5

Met al het treurige nieuws over games die worden uitgesteld tot in de vergetelheid is Dirt 5 aan de beurt. Gelukkig blijft het bij een bescheiden week. Dirt 5 verschijnt op 16 oktober in plaats van 9 oktober.

Er geldt een Early Access periode van drie dragen op de Dirt 5 Amplified Edition. Indien je deze versie vooruit hebt besteld, of nog gaat doen, mag je al vanaf 13 oktober aan de slag. We zagen deze ‘Early Access’ praktijken al bij Ubisoft games, maar de Franse ontwikkelaar en uitgever heeft besloten om te stoppen met drie dagen vroegtijdig toegang voor duurdere game versies.

De standaard versie van de game verschijnt op 16 oktober voor Xbox One, Playstation 4 en PC. Geen zorgen. De vertraging heeft geen impact op de next-gen versie van deze Dirt racer. Deze staat nog steeds gepland voor een release later dit jaar. Indien je de Playstation 4 versie al hebt krijg je een gratis upgrade naar de Playstation 5 versie. Heb je Xbox One versie al in huis, krijg je een gratis upgrade naar de Xbox Series X versie.

Kijk jij er naar uit om aan de slag te gaan met de nieuwe Dirt om vervolgens de game in volle glorie te spelen op een Xbox Series X of Playstation 5? Laat het ons weten!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →